Уз музику и рафтинг у ОК авантуру

Милош Васиљевић
Уз музику и рафтинг у ОК авантуру

И ове године осим одличне забаве уз врхунске регионалне и свјетске извођаче током три фестивалска дана посјетиоци петог “Нектар ОК феста” имаће прилику да уживају у магичној понуди и авантури каква се може наћи само у НП “Сутјеска”.

Тјентиште ће, 6, 7. и 8. јула бити центар окупљања не само заљубљеника у добру музику, провод и дружење, већ и мјесто окупљања љубитеља природе, који ће се заједно упустити у ОК авантуру.

Рафтинг авантура на Тари пружиће несвакидашњи адреналински доживљај вожњом у чамцима кроз најдубљи европски кањон и други по величини у свијету, послије кањона ријеке Колорадо.

Поред уживања у рафтинг авантури “Нектар ОК фест” и ове године посјетиоцима нуди могућност да кроз шетњу једном од најљепших стаза која води од Пријевора до Трновачког језера, које је на територији Црне Горе, упознају чари и љепоте НП “Сутјеска”.

На путу до Пријевора застаје се и на једном од најљепших видиковаца - Драгош седло, са којег се пружа фантастичан поглед на једну од посљедњих сачуваних прашума у Европи - Перућицу, те водопад Скакавац.

Због великог интересовања фестивалске публике пријаве за ове активности биће могуће у ОК кампу током трајања фестивала, саопштио је ОК тим.

За све оне који одлуче да уживају у свему што нуди “ОК фест” мјеста у ОК кампу још има, а пакет ОК камп (камп плус улазница) по цијени од 35 КМ биће доступан и на рецепцији кампа на Тјентишту по доласку на фестивал.

Као и сваке године за купце овог пакета фестивалски камп отвара се 5. јула.

Програм “ОК феста”

ОК САМЕР СТЕЈЏ:

Beautiful selection by: G Edd/Федја Кнајдл/Форнива

Back ro roots by: DJ Умбо/Audio InFunktion

Closing Summer stage by: Nebs Jack /Стефан Иванковић/Никола Тодоровић

СЕНЗЕЈШН ОК СТЕЈЏ: Лака, Земља Грува, Атеист реп, Обојени програм, Ритам нереда, Ортодокс Келтс

ЈЕГЕРМАЈСТЕР МЕЈН СТЕЈЏ: Stereo MC's, Рудиментал, Џибони, Хладно пиво, Кирил Ђаиковски, Џинкс, Лету штуке, С.А.Р.С., Елементал.

ОК афтер парти: Вукашин/Ајри ФМ; Гиле/Електрични оргазам; Сергеј Трифуновић; Реми/Елементал; Васил Хаџиманов; Mika the Kawiar.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана