Убио се послије гостовања у ријалитију, полиграф одао његову тајну: Емисија укинута VIDEO

Агенције
Убио се послије гостовања у ријалитију, полиграф одао његову тајну: Емисија укинута VIDEO

Британска телевизијска мрежа ИТВ у среду је престала да емитује свој ток-шоу, послије самоубиства мушкарца који је у тој емисији гостовао неколико дана прије убиста.

Емисија је престала да се приказује још у уторак послије смрти Стива Дајмонда (63), због које се мрежа нашла на мети критике, па и из врха владе.

“С обзиром на тежину недавних догађаја, одлучили смо да прекинемо емитовање шоуа Џеремија Кајла”, рекла је у сриједу извршна директорка телевизије Каролин Макал.

Таблоид “Сан” пише да је Стив Дајмонд умро због предозирања морфијумом, а његово тијело је десет дана након учешћа у емисији која је требала да се прикаже у понедјељак пронашао власник стана у ком је живио.

Дајмондова бивша дјевојка Џејн Калахан објаснила је за таблоид да су се растали након што је он гостовао у телевизијском шоу и пао на детектору лажи када је требало да потврди да је није никада преварио.

Прије смрти Дајмонд је послао Јане СМС у којем јој је рекао да не може живјети без ње, посвједочила је Калаханова и рекла да је Дајмонд био депресиван.

“Овај случај јако забрињава”, истакао је портпарол британске премијерке.

“Телевизије и продукцијске куће су одговорне за душевно здравље и мир гледалаца њихових програма.”

Телевизијска мрежа се већ раније нашла на насловним странама новина након смрти двоје бивших учесника телевизијског ријалити шоуа Love Island, који су пронађени објешени.

Шоу Џеремија Кајла имао је “вjерну публику и екипа је предано радила четрнаест година, али дошао је тренутак да се скине с програма”, рекла је уредница Макал. и додала да је “особље ИТВ-а у мислима са породицом и пријатељима Стива Дајмонда”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана