Том Одел стиже у Београд 12. фебруара

Глас Српске
Том Одел стиже у Београд 12. фебруара

Британска поп звијезда Том Одел наступиће у Београду 12. фебруара 2019. године у Хали спортова “Ранко Жеравица”. Након успјешног наступа на “Егзит” фестивалу 2015. године, публика у Србији ће коначно имати прилику да посјети самостални концерт овог младог извођача.

- Гостовање у Србији ми је остало у заиста лијепом сјећању. Искрено се радујем што ћу се поново срести са вашом публиком - рекао је Одел.

Почео је да пише пјесме са 13 година у родном Чичестеру и убрзо је схватио да је музика његов живот и његов позив. Пажњу свјетске музичке јавности скренуо је на себе пјесмом “Another love”, али и првим албумом “Long Way Down” из 2013. године. Други албум је објавио под називом “Wrong Crowd” (2016). Највећа награда и највеће признање за његов рад без сумње стиже од публике, а доказ за то су успјешни наступи на неким од највећих свјетских фестивала и концерти широм свијета.

Одел ће 12. октобра објавити и трећи студијски албум “Jubilee Road”, са којег су се, поред насловне нумере, већ издвојили синглови “If You wanna love somebody” и дует са његовом дугогодишњом пријатељицом и сарадницом Алис Мертон - “Half as good as you”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана