Том Харди снима реп албум

Глас Српске
Том Харди снима реп албум

Британски глумац Том Харди ускоро би могао да освоји и музичку индустрију.

Звијезда филма “Побјесњели Макс”, 40-годишњи Том Харди снима хип-хоп албум заједно са музичким продуцентом Семом Вилијамсом.

Ова вијест је многе изненадила, с обзиром на то да је мало познато да се глумачка звијезда у својим тинејџерским данима бавио реповањем.

Како је познато, Том и Сем ових дана вриједно раде на избору пјесама за албум. Иако је глумац још увијек несигуран у вези са објављивањем и представљањем своје музике, велика имена попут продукцијске куће “Ворнер брос” су заинтересована за његов рад, а многи блиски људи сматрају да постоји велика могућност да ове пјесме достигну врх музичких листа.

Иначе, Том Харди је у интервјуу за Би-Би-Си 2011. године говорио о својим првим корацима у музици. Како је истакао тада, он је у 14. години почео да се бави овим музичким правцем, а имао је чак потписан уговор за плочу.

- Некада сам био са типом који је био менаџер Лиле Џејмс, као и Лорин Хил, Прасу, Фуџиса и тако даље. Радио сам са продуцентима који су добили “Греми”, као што су Ворен Рајкер и Гордон Вилијамс. Снимио сам тону ствари, али никада ништа није објављено - казао је Харди својевремено.

Иако су многи обожаваоци Хардија мислили да је његова музика изгубљена, Томов микстејп, снимљен под псеудонимом “Томи Но. 1”, појавио се на сервису “Бендкемп” са линком на “Саундклауду”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана