Tom Hardi potpisao ugovor za snimanje “Venom” trilogije

Agencije
Tom Hardi potpisao ugovor za snimanje “Venom” trilogije

Toma Hardija ćemo prvi put vidjeti u ulozi superheroja ove jeseni u filmu “Venom”. U novom izvještaju za medije Hardi je potvrdio da je on zapravo potpisao za cijelu “Venom” trilogiju. On će istovremeno prikazati i lik Venoma i Edija Broka.

- Ja sam otvoren za što god vi želite raditi s tim. Potpisali smo za tri komada. Vidjećemo kakve su reakcije ljudi na njega. Ja mislim da je to odličan lik. Volim da glumim njih obojicu. To je predjelo, a za “Soni” to je “Venom” svemir pokrenut u izolaciji - izjavio je Hardi.

Izgleda da se puno toga dešava iza “Venoma” sada kada dolazi jesen. Službeni “Venom” trejler ima više pregleda od bilo kojeg filma o “Spajdermenu” koji je “Soni” objavio, a nedavna predviđanja kažu da će film oboriti rekorde prve sedmice otvaranja. Ako “Venom” zaista bude uspješan na velikom platnu, onda će proširivanje franšize u trilogiju ići vrlo jednostavno.

U nadolazećem filmu “Venom”, pored Hardija, glumiće i Mišel Vilijams, Riz Ahmed, Skot Hejz i Rid Skot. Film je rediteljsko ostvarenje Rubena Fjalšera, a produkciju potpisuju Avi Arad, Mat Tolmah i Ejmi Paskal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana