Том Харди потписао уговор за снимање “Веном” трилогије

Агенције
Том Харди потписао уговор за снимање “Веном” трилогије

Тома Хардија ћемо први пут видјети у улози суперхероја ове јесени у филму “Веном”. У новом извјештају за медије Харди је потврдио да је он заправо потписао за цијелу “Веном” трилогију. Он ће истовремено приказати и лик Венома и Едија Брока.

- Ја сам отворен за што год ви желите радити с тим. Потписали смо за три комада. Видјећемо какве су реакције људи на њега. Ја мислим да је то одличан лик. Волим да глумим њих обојицу. То је предјело, а за “Сони” то је “Веном” свемир покренут у изолацији - изјавио је Харди.

Изгледа да се пуно тога дешава иза “Венома” сада када долази јесен. Службени “Веном” трејлер има више прегледа од било којег филма о “Спајдермену” који је “Сони” објавио, а недавна предвиђања кажу да ће филм оборити рекорде прве седмице отварања. Ако “Веном” заиста буде успјешан на великом платну, онда ће проширивање франшизе у трилогију ићи врло једноставно.

У надолазећем филму “Веном”, поред Хардија, глумиће и Мишел Вилијамс, Риз Ахмед, Скот Хејз и Рид Скот. Филм је редитељско остварење Рубена Фјалшера, а продукцију потписују Ави Арад, Мат Толмах и Ејми Паскал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана