“Тату” промовисао спот и сингл “Велики бит”

Глас Српске
“Тату” промовисао спот и сингл “Велики бит”

Приједорски бенд “Тату” промовисао је јуче у Бањалуци свој сингл и видео-спот “Велики бит” са актуелног албума “У небоглед” и том приликом најавио и меморијални концерт посвећен Далибору Поповићу Микши, који ће бити одржан вечерас у Мостару.

Басиста бенда Михајло Вукић истакао је да синг “Велики бит” говори о томе колико се човјек удаљио од природе, те га позива да јој се врати. Он је нагласио да је та нумера један од фаворита и да она најпрецизније описује рад састава.

- Спот смо радили уз помоћ пријатеља из продукције “Френдс”, а прати пјесму на којој је као и на претходна два сингла “Пара” и “Радио” вокале отпјевао покојни члан бенда Далибор Петровић Микша - рекао је Вукић. “Тату” је најавио излазак још једног албума.

- На новом албуму биће и једна пјесма која је написана као реакција на Микшин одлазак. Биће то искрене емотивне пјесме доброг ритма - казао је Вукић.

Руководилац Музичке продукције РТРС-а Дејан Дејановић истакао је да је бенд “Тату” својом музиком пружио много младим генерацијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана