Svjetske zvijezde na Nektar OK festu

Radmila Đević
Svjetske zvijezde na Nektar OK festu

Britanska grupa "Stereo MC’s", Džiboni, Rudimental DJ set, "Hladno pivo", S.A.R.S i "Elemental", samo su neki od izvođača koji će nastupiti na petom "Nektar OK festu" na Tjentištu koji će biti održan od 6. do 8. jula.

Na spisku muzičara koji će se predstaviti na glavnoj bini našli su se i grupa "Letu štuke", poznati makedonski pionir elektronske muzike Kiril Džajkovski i zagrebački pop sastav "Džinks".

Najvjernija festivalska publika, OK kamperi i ovog ljeta imaće priliku da u dnevnom programu uživaju u odličnim svirkama koje će za njih na OK stejdžu OK kampa izvesti: Laka, "Zemlja gruva", "Ateist rep", "Obojeni program", "Ortodoks Kelts" i "Ritam nereda".

Zabave neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone. Kako su saopštili organizatori, uskoro će objaviti i imena izvođača koji će zagrijavati publiku na OK samer stejdžu.

I ove godine organizatori će se potruditi da publika, osim u bogatom muzičkom programu, uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima kao što su rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja koje će biti realizovane na OK sinema stejdžu.

Za one koji muzičku avanturu žele da kombinuju sa jedinstvenim adrenalinskim doživljajem sadržaja koje nudi Nacionalni park "Sutjeska", kao što su rafting i posjeta Trnovačkom jezeru uz obilazak vidikovaca sa kojih se pruža fenomenalan pogled na jednu od posljednjih očuvanih evropskih prašuma - Perućicu, i ove godine "Nektar OK fest" spremio je posebne festivalske pakete. Posebno izdvajaju ponudu za OK kampere, gdje se u samom startu nudi ograničen broj paketa po cijeni od 25 maraka koji podrazumijevaju trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustvovanja svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu.

Svi oni koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem "Nektar OK festu" mogu se informisati na zvaničnoj stranici festivala okfest.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana