Свјетске звијезде на Нектар ОК фесту

Радмила Ђевић
Свјетске звијезде на Нектар ОК фесту

Британска група "Stereo MC’s", Џибони, Рудиментал DJ сет, "Хладно пиво", С.А.Р.С и "Елементал", само су неки од извођача који ће наступити на петом "Нектар ОК фесту" на Тјентишту који ће бити одржан од 6. до 8. јула.

На списку музичара који ће се представити на главној бини нашли су се и група "Лету штуке", познати македонски пионир електронске музике Кирил Џајковски и загребачки поп састав "Џинкс".

Највјернија фестивалска публика, ОК кампери и овог љета имаће прилику да у дневном програму уживају у одличним свиркама које ће за њих на ОК стејџу ОК кампа извести: Лака, "Земља грува", "Атеист реп", "Обојени програм", "Ортодокс Келтс" и "Ритам нереда".

Забаве неће недостајати ни на највећем базену на Балкану који се налази у склопу фестивалске зоне. Како су саопштили организатори, ускоро ће објавити и имена извођача који ће загријавати публику на ОК самер стејџу.

И ове године организатори ће се потрудити да публика, осим у богатом музичком програму, ужива и у осталим интересантним активностима као што су рафтинг, планинарење, панел дискусије, те пројекције европских и свјетских филмских остварења које ће бити реализоване на ОК синема стејџу.

За оне који музичку авантуру желе да комбинују са јединственим адреналинским доживљајем садржаја које нуди Национални парк "Сутјеска", као што су рафтинг и посјета Трновачком језеру уз обилазак видиковаца са којих се пружа феноменалан поглед на једну од посљедњих очуваних европских прашума - Перућицу, и ове године "Нектар ОК фест" спремио је посебне фестивалске пакете. Посебно издвајају понуду за ОК кампере, гдје се у самом старту нуди ограничен број пакета по цијени од 25 марака који подразумијевају тродневни боравак у ОК кампу уз могућност присуствовања свим садржајима унутар фестивалске зоне на Тјентишту.

Сви они који не желе да пропусте шаренило садржаја које их очекује на овогодишњем "Нектар ОК фесту" могу се информисати на званичној страници фестивала окфест.нет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана