Sve spremno za treći “Nektar puls fest” u NP “Kozara”

Milanka Mitrić
Sve spremno za treći “Nektar puls fest” u NP “Kozara”

U nestvarno lijepom prirodnom ambijentu, u srcu Nacionalnog parka “Kozara” biće održana treća po redu smotra posvećena muzici “Nektar puls fest”.

Kako su organizatori istakli, sve je spremno za ovogodišnji festival koji će biti održan od petka do nedjelje, a svim posjetiocima pružiće priliku da uživaju u bezvremenskim hitovima regionalnih muzičara.

- Osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate (tradicionalne i domaće) hrane i pića, okupiće se najveća regionalna muzička imena, te svim generacijama prirediti atmosferu i program za pamćenje - naznačili su organizatori.

Ove godine na festivalu će nastupiti: “Električni orgazam”, “Partibrejkers”, “Kerber”, “Fijasko”, “Balkan ekspres”, “Kepa &  Free Spirits” (“Smak”), S. A. R. S. i “Psihomodo pop”.

- Sigurni smo da će treći “Nektar puls fest” nadmašiti prethodne, ali i postaviti visoke standarde za sve naredne godine. Besplatan kamp, parking, prevoz iz Banjaluke i Prijedora, vrhunski muzički program, te prateći dnevni i drugi sadržaji za sve generacije čine (našu) festivalsku ponudu izuzetno atraktivnom. “Nektar puls fest” je mnogo više od festivala - to je priča koja se gradi i piše godinama, a uzevši u obzir nestvarni prirodni ambijent u kojem se održava, pred nama su (tek) godine u kojima ćemo ispisati novu tradiciju - istakao je portparol festivala Dejan Stupar.

Osim koncerata, svi posjetioci će imati priliku da  uživaju u interesantnim dnevnim događajima u prirodi, prilagođenim pojedincima, ali i porodicama.

Drugog dana festivala, u subotu, biće organizovan moto-defile i rekreativna vožnja biciklima u NP “Kozara”.  

- Moto-defile je planiran za 11 časova, kada će članovi Moto-kluba “Otpisani” zajedno sa gostima - predstavnicima drugih moto-klubova, krenuti ka Prijedoru. Kraj defilea planiran je za 17 časova u festivalskoj zoni. Početak rekreativne vožnje biciklima predviđen je za 12 časova na platou Benkovac, a planirana ruta je Benkovac - Mrakovica - Benkovac. Vožnja traje sve do 15 časova, nakon čega su planirane slobodne aktivnosti, uživanje u nestvarnom prirodnom ambijentu, te uvertira u (bogat) večernji program - dodali su organizatori.

Prevoz

Ove godine za sve posjetioce “Nektar puls festa” biće organizovan besplatan prevoz iz Banjaluke i Prijedora. Besplatan prevoz biće organizovan u istim terminima tokom oba dana festivala: polasci iz Banjaluke su planirani u 18 i 19 časova sa stare autobuske stanice, dok je povratak planiran u 24 sata. Polasci iz Prijedora su planirani u 18 i 19 časova sa terminala autobuske stanice, dok je povratak planiran u 24 sata. Dodatna pogodnost je i organizovan prevoz iz Prijedora u subotu, sa polaskom u 10 i povratkom u 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana