Sve spremno za invaziju najboljeg zvuka

Glas Srpske
Sve spremno za invaziju najboljeg zvuka

Ljubitelji elektronske muzike za četiri dana doći će na svoje, jer je sve spremno za invaziju najboljeg zvuka, kako glasi jedan od sklogana najvećeg festivala elektronske muzike u BiH koji će se 9. 10. i 11. avgusta održati u autentičnom i jedinstvenom ambijentu banjalučke tvrđave Kastel.

Osim regionalnih imena, po prvi put na ove prostore stiže i di-džej Boris, producent iz Njujorka koji potpisuje zanimljiva izdanja koja su izašla za neke od najčuvenijih svjetskih izdavačkih kuća kao što su SCI+TECH ili Carl Coy Intec. Stižu nam Vanilaz, energični hrvatsko - slovenačiki duo čiju muziku su birali i izvodili i velikani poput Davida Gete i Hardvela, a nastupali su na binama nekih od prestižnih svjetskih festivala. Divollu & Markward su produkcijski dvojac koji dolaze iz Beograda, preferiraju haus klupski zvuk kojeg već nekoliko godina uspješno promovišu na regionalnoj muzičkoj sceni. Iz Beograda nam dolazi i Andrej Meler, još jedno ime u usponu čija popularnost vrtoglavo raste i to ne samo u regionalnim već i u svjetskim okvirima, što je rezultat bogatog producentskog umjeća, koje je utjelovljeno u veliki hit UNDERWORLD - BORN SLIPPY (ANDREW MELLER REINCARNATION REMIX) koji je neizostavan na svjetskim plesnim podijumima o čemu svjedoči i visoka pozicija na listi singlova čuvenog Bitporta!

Podsjećamo da su do sada potvrđeni nastupi internacionalnih di-džej superzvijezda:  Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofeanbach, Ojxa, Sander Van Doorn, LTJ Bukem i regionalna muzička imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić, Bagasound, BLACKOUT PROJECT: PHAT PHILLIE & BIZZO BODEGA, Dee Jax, EDO MAAJKA, IRIE FM, Kawiar Manguera, Rea, Woodie, Zlijay, Edu C., Frankie NV, KRISTIJAN MOLNAR, Life4Funk, Marko Vuković, NILU (DK), Petar Cvetković, Zlatnichi...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana