Stiven Belafonte stiže u Beograd zbog rada sa bendom “Hurricaine”

Glas Srpske
Stiven Belafonte stiže u Beograd zbog rada sa bendom “Hurricaine”

Holivudski producent i bivši muž spajsice Mel Bi, Stiven Belafonte sutra stiže u Beograd zbog rada sa grupom “Hurricaine”.

Nakon uspjeha sa više od deset holivudskih blokbastera, Belafonte se upustio i u muzičke vode, a sada će sarađivati i sa našim djevojkama.

Grupu “Hurricaine” čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. One su se, inače, proslavile pjesmom “Irma Marija” koja je posvećena narodu ostrva Sveti Martin, a koja govori o užasnom uraganu koji ga je pogodio.

Djevojke će ugostiti producenta na svom nastupu u subotu, rame uz rame sa poznatim di-džejom i “Instagram” zvijezdom Đanlukom Vakijem, a Belafonte u Beograd dovodi i saradnika poznatog pod imenom Kid Kultur.

Naime, Belafonte se nakon braka sa popularnom spajsicom Mel Bi upustio i u muzičke vode i započeo saradnju sa mladim muzičarem Kidom koji uveliko uspješno sarađuje sa poznatim svjetskim zvijezdama kao što su Džastin Biber, Keti Peri, Skrileks, Rijana, a sada se pridružio i članicama srpske R&B grupe “Hurricaine”. Inače, takođe se šuška da će djevojke iz grupe “Hurricaine” aplicirati i za “Evrosong” iduće godine.

“Hurricaine” je, inače, prvi srpski bend koji se, prema Aj-Plaginu, sluša na više od 100 radio-stanica u svijetu. Grupa ima svoj studio na ostrvu Sveti Martin, odakle su djevojke i započele karijeru. Ivana, Ksenija i Sanja su se odlično uklopile i do sada su snimile sedam pjesama, a u planu su još četiri, i to za samo osam mjeseci, koliko postoje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana