Соул дива није оставила тестамент

Срна
Соул дива није оставила тестамент

Арета Френклин, која је недавно преминула у 76. години, није оставила тестамент, а богатство које се процијењује на око 80 милиона долара требало би да подијеле четворица њених синова.

То пише Асошиејтед прес и наводи да ју је адвокат убеђивао да то уради прије смрти, али да она једноставно то није учинила. Богатство би требало да подијеле синови - Кларенс, Едвард, Кекалф и Тед.


Иако није оставила тестамент, краљица соула је зато оставила читаву листу ствари које треба урадити и предати Пореској служби, адвокатима, али и члановима породице, како би се процијенило њено богатство, на основу чега би могло да се подијели наслиједницима. За овај процес требаће, процијењује се, године.

"Никад ми није рекла да неће то да уради. Чини се да само није стигла, односно није имала времена за то", рекао је њен адвокат Дон Вилсон, преноси "Thehollywoodunlocked.com".

Због тога ће, према закону у Мичигену, сви њени синови добити једнаке дијелове свега што је посједовала. Међутим, многи страхују да подијела њене имовине неће баш проћи глатко. Није у питању само подијела новца, већ и некретнина, али и права над пјесмама које је написала.

Наиме, већ на сахрани су се њеним синовима јавили људи који су почели да им нуде "своју помоћ и услуге". Због тога се њима обратио један од Аретиних дугогодишњих пријатеља, који им је поручио да се сјете ко је од пријатеља и чланова породице био уз њих посљедњих година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана