Serija “Štreberi” završava se 12. sezonom

Serija “Štreberi” završava se 12. sezonom 24.08.2018 14:29 | Glas Srpske

Serija “Štreberi” (“The Big Bang Theory”) neće više biti snimana nakon predstojeće, 12. sezone.

Riječ je o najpopularnijoj televizijskoj komediji koja je počela s dva cimera fizičara, zaljubljenika u fantastiku i stripove, čije likove tumače Džim Parsons i Džoni Galeki. Nakon toga radnja se proširila i na njihove prijatelje, djevojke i žene. Serija o nespretnim naučnicima i njihovom ljubavnom životu oduševila je fanove kada se pojavila 2007. godine, i u međuvremenu je stekla toliku popularnost da su glavne zvijezde serije među najplaćenijim TV glumcima i glumicama.

Prije nekoliko godina “Štreberi” su čak obustavili snimanje dok im nije isplaćen željeni honorar od milion dolara po epizodi. Serija je u međuvremenu nominovana za čak 52 “Emi” nagrade. Televizijska kuća Si-Bi-Es je saopštila da će 12. sezona serije “Štreberi” biti posljednja. Na ovoj televiziji se emituje i serija, zasnovana na liku Šeldona, nazvana “Mladi Šeldon”. Parsons je za ulogu socijalno potpuno neprilagođenog Šeldona Kupera dobio četiri “Emija” i “Zlatni globus”. Predstavnici ove televizije izrazili su zadovoljstvo zbog dugogodišnjeg trajanja i uspjeha ove serije.

- Mi, zajedno sa glumačkom postavom, piscima i ostatkom tima smo zaista zadovoljni zbog uspjeha serije. Cilj nam je da publici predstavimo finalnu sezonu i finale serije koje će imati epski završetak, rekli su iz televizijske kuće Si-Bi-Es.

Ostale glavne uloge u ovom televizijskom ostvarenju tumače Kejli Kuoko, Sajmon Helberg i Kunal Najar.

Posljednja sezona “Štrebera” će početi 24. septembra.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica