Robert Patinson novi Betmen

Agencije
Robert Patinson novi Betmen

Roberta Patinsona smatraju jednom od najvećih tinejdžerskih zvijezda prošle decenije zbog uloge u vampirskoj sagi “Sumrak”. Nakon neozbiljne uloge koja ga je proslavila oprobao se u nekoliko nezavisnih filmova poput “Cosmopolisa” i “Map To The Stars” Dejvida Kronenberga, a čini se da će sada dobiti priliku da se oproba u ulozi Brusa Vejna, poznatijeg kao mračni vitez Betmen.

Novi film o poznatom superjunaku Betmenu svjetlo dana će ugledati 25. juna 2021. godine, a glavnu ulogu glumiće Patinson.

Ovo su najnovije informacije što se nadolazećeg filma pod rediteljskom palicom Meta Rivsa tiče.

Iz kompanije “Vorner braders” još nisu zvanično potvrdili ovu vijest, ali smatra se da bi on mogao biti najbolji izbor za utjelovljenje ovog junaka, nakon što je Ben Aflek ispao iz priče.

Rivs je, navodno, pri kraju rada na scenariju, te traga za glumcima. Njegov novi film neće biti klasična superherojska priča, više će imati detektivski karakter.

Očekuje se da će pretprodukcija filma početi već na ljeto, dok će snimanje krenuti nešto kasnije. I sam Aflek, od kojeg je Rivs preuzeo režiserske dužnosti, nedavno se oglasio na svom “Tviter” profilu izjavivši da je “uzbuđen zbog novog filma te da jedva čeka da vidi Rivsovu viziju oživljenu na velikom platnu”.

Ako se potvrdi njegov angažman u novom filmu, tridesettrogodišnji Patinson će postati drugi na listi najmlađih glumaca koji su ikada glumili Betmena na velikom platnu. Kristijan Bejl je imao 31 godinu kada je premijerno prikazan “Betmen: Početak” 2005. godine.

Ovo nije jedina uloga koju bi glumac “Sumrak” sage trebalo da dobije u nekom filmu “Vorner bradersa”. Naime, glumiće i u filmu Kristofera Nolana, uz Džona Dejvida Vošingtona. Nolanov film trebalo bi da bude premijerno prikazan 17. jula 2020. godine.

Tokom ove godine biće objavljeno nekoliko filmova u kojima Patinson glumi, i to su: “High Life”, “The Lighthouse”, “The King” i “Waiting for the Barbarians”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana