Роберт Патинсон нови Бетмен

Агенције
Роберт Патинсон нови Бетмен

Роберта Патинсона сматрају једном од највећих тинејџерских звијезда прошле деценије због улоге у вампирској саги “Сумрак”. Након неозбиљне улоге која га је прославила опробао се у неколико независних филмова попут “Cosmopolisa” и “Map To The Stars” Дејвида Кроненберга, а чини се да ће сада добити прилику да се опроба у улози Бруса Вејна, познатијег као мрачни витез Бетмен.

Нови филм о познатом суперјунаку Бетмену свјетло дана ће угледати 25. јуна 2021. године, а главну улогу глумиће Патинсон.

Ово су најновије информације што се надолазећег филма под редитељском палицом Мета Ривса тиче.

Из компаније “Ворнер брадерс” још нису званично потврдили ову вијест, али сматра се да би он могао бити најбољи избор за утјеловљење овог јунака, након што је Бен Афлек испао из приче.

Ривс је, наводно, при крају рада на сценарију, те трага за глумцима. Његов нови филм неће бити класична суперхеројска прича, више ће имати детективски карактер.

Очекује се да ће претпродукција филма почети већ на љето, док ће снимање кренути нешто касније. И сам Афлек, од којег је Ривс преузео режисерске дужности, недавно се огласио на свом “Твитер” профилу изјавивши да је “узбуђен због новог филма те да једва чека да види Ривсову визију оживљену на великом платну”.

Ако се потврди његов ангажман у новом филму, тридесеттрогодишњи Патинсон ће постати други на листи најмлађих глумаца који су икада глумили Бетмена на великом платну. Кристијан Бејл је имао 31 годину када је премијерно приказан “Бетмен: Почетак” 2005. године.

Ово није једина улога коју би глумац “Сумрак” саге требало да добије у неком филму “Ворнер брадерса”. Наиме, глумиће и у филму Кристофера Нолана, уз Џона Дејвида Вошингтона. Ноланов филм требало би да буде премијерно приказан 17. јула 2020. године.

Током ове године биће објављено неколико филмова у којима Патинсон глуми, и то су: “High Life”, “The Lighthouse”, “The King” и “Waiting for the Barbarians”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана