Репер упуцан чак 8 пута, преминуо у болници VIDEO

Агенције
Репер упуцан чак 8 пута, преминуо у болници VIDEO

Репер Кевин Фрет преминуо је јуче у 25. години у раним јутарњим сатима у Порторику. На њега је за сада непозната особа пуцала док се мотором возио по Сан Хуану.

Фрет је преминуо у болници Рио Пидерас, а полиција још истражује његово убиство. Гардијан преноси да је пјевач упуцан чак осам пута. Ово је друго убиство од почетка године у Порторику. Кевин се иначе отворено декларисао као хомосексуалац.

Његов менаџер Едуардо Родригез рекао је да је Кевин био "умјетничка душа" и "велики сањар".

"Не постоје ријечи којима бисмо описали како се у овом тренутку осјећамо и колико нам је бола нанела вијест да Кевина више нема. Имао је још много тога да пружи свијету", додао је његов менаџер.

Пјевач се пробио на латиноамеричку поп сцену почетком прошле године с пјесмом "Soy Asi".

Говорио је да је узор многим младим хомосексуалцима и лезбијкама.

"Није ме брига шта ће ко да ми каже. Понашаћу се како ја желим - имаћу плаву косу, црне нокте, показиваћу свој стомак и свјетлуцаћу од главе до пете ако желим. Зато сам ја узор младим хомосексуалцима и лезбијкама. Гледају ме и кажу: 'Хеј, ако може он, па можемо и ми", говорио је Фрет.

У јуну прошле године Фрет је оптужен за то да је једног човјека у Мајамију гађао флашом. Тврдио је да се тај мушкарац понашао хомофобично према њему.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана