Porodica sprečava premijeru dokumentarca o privatnom životu Majkla Džeksona

Glas Srpske
Porodica sprečava premijeru dokumentarca o privatnom životu Majkla Džeksona

Članovi porodice preminule pop ikone Majkla Džeksona saopštili su da će na sve načine pokušati da spriječe premijeru dokumentarnog filma “Leaving Neverland” koji govori o privatnom životu muzičara, sa posebnom pažnjom na dugogodišnje seksualno nasilje koje je sprovođeno nad Majklovom usvojenom djecom.

Pjevač je tokom posljednjih 15 godina često dovođen u vezu sa događajima koji su se zbivali iza zidova njegove “kuće užasa”, kako su je često u medijima nazivali oni koji su imali dodira sa mračnom životnom stranom poznatog muzičara. Kako prenose američki mediji, porodica Majkla Džeksona angažovala je nekoliko advokata koji će pokušati da sudskim putem spriječe emitovanje pomenutog dokumentarca čija se premijera očekuje uskoro na “Sandens film festivalu”.

Da bi prikazao pravu istinu i skinuo “ljagu” sa imena Majkla Džeksona, njegov nećak Tadž Džekson pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih sredstava koja će biti iskorišćena za snimanje kontrafilma, koji će pokazati pravu istinu o Majklu Džeksonu.

- Porodice Majkla Džeksona, evo nas ponovo zajedno, 10 godina nakon njegove smrti. Znamo koliko će biti teška ova godina za sve nas. Umjesto da dostojanstveno obilježimo godišnjicu smrti, primorani smo da njegovu mnogobrojnu publiku upoznamo s pravom istinom. Sve je na nama, fanovima, prijateljima i porodici. Smatramo da je desetogodišnja istraga koju je sprovodio FBI kao i mnogi drugi “istražitelji” i više nego dovoljna. Najgora stvar koju možemo učiniti je da sve prepustimo slučaju - saopštio je Tadž Džekson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana