Pop pjevačica nema vremena za vjenčanje

Agencije
Pop pjevačica nema vremena za vjenčanje

Pjevačica Ledi Gaga posljednjih nekoliko mjeseci zauzeta je promocijom filma “A Stars Was Born” u kojem glumi savršeni ljubavni par zajedno sa Bredlijem Kuperom.

Film koji joj je donio neočekivanu slavu poremjetio je njene privatne planove, a vjenčanje o kojem se govorilo u prethodnom periodu, palo je u drugi plan.

Naime, Gaga i njen partner Kristijan Karino svoju ljubav planirali su da krunišu brakom, ali su ih pjevačicine posljednje aktivnosti poremetile u njihovim namjerama. “Gaga mjesecima ne stiže da se pozabavi vjenčanjem, za koje želi da bude ogromno i veoma glamurozno. Ona potiče iz velike, tradicionalne porodice i svi znaju da voli stvari da radi na visokoj nozi i zbog toga još uvijek ne može da se posveti planiranju ceremonije”, izjavio je izvor blizak pjevačici. Nakon što je raskinula petogodišnju vezu sa glumcem i modelom Tejlorom Kinijem, Gaga je ubrzo uplovila u ljubavnu romansu sa agentom Kristianom Karinom koji je angažovan kao saradnik marketinške firme koja zastupa poznatu pevačicu. No, nakon sjajne filmske role i velikog uspjeha koji je doživjela igrajući sa Bredlijem Kuperom, mnogi su mišljenja kako Gaga gaji posebna osjećanja prema markantnom glumcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana