Поп пjевачица нема времена за вjенчање

Агенције
Поп пjевачица нема времена за вjенчање

Пjевачица Леди Гага посљедњих неколико мјесеци заузета је промоцијом филма “А Stars Was Born” у којем глуми савршени љубавни пар заједно са Бредлијем Купером.

Филм који јој је донио неочекивану славу поремјетио је њене приватне планове, а вјенчање о којем се говорило у претходном периоду, пало је у други план.

Наиме, Гага и њен партнер Кристијан Карино своју љубав планирали су да крунишу браком, али су их пјевачицине посљедње активности пореметиле у њиховим намјерама. “Гага мјесецима не стиже да се позабави вјенчањем, за које жели да буде огромно и веома гламурозно. Она потиче из велике, традиционалне породице и сви знају да воли ствари да ради на високој нози и због тога још увијек не може да се посвети планирању церемоније”, изјавио је извор близак пјевачици. Након што је раскинула петогодишњу везу са глумцем и моделом Тејлором Кинијем, Гага је убрзо упловила у љубавну романсу са агентом Кристианом Карином који је ангажован као сарадник маркетиншке фирме која заступа познату певачицу. Но, након сјајне филмске роле и великог успјеха који је доживјела играјући са Бредлијем Купером, многи су мишљења како Гага гаји посебна осјећања према маркантном глумцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана