Pjevačica se oprostila od sina: “Najtužniji trenutak majke...”

Agencije
Pjevačica se oprostila od sina: “Najtužniji trenutak majke...”

Slavna muzičarka Tina Tarner na svom Instagram profilu podijelila je momenat kada je posula pepeo i bacila crvenu ružu u more, te se zauvijek oprostila od svog sina Krejga.

 “Moj najtužniji trenutak u majčinstvu. U četvrtak, 19. jula, rekla sam posljednje zbogom sinu, Krejgu Rejmondu Tarneru, kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo na obali Kalifornije. Imao je 59 godina kada je tako tragično umro, ali on će uvijek biti moja beba”, napisala je pevačica pored fotografije.

Legendarna pjevačica Tina Tarner doživjela je pravu porodičnu tragediju početkom jula mjeseca, kada je njen 59-godišnji sin izvršio samoubistvo. Iako se još uvijek nisu pojavili zvanični podaci, pretpostavlja se da je izvršio tako što je sebi u glavu pucao iz pištolja.

Krejg Turner je najstariji sin pjevačice i rođen je kada je Tina imala samo 18 godina. Kada se 1962. vjenčala sa Ajkom Tarnerom, pjevačica je zajedno sa supruguom riješila da ga usvoji.

Inače, Krejgov biološki otac se takođe bavio muzikom. Riječ je o preminulom saksofonisti Rejmondu Hilu koji je svirao u bendu “Kings of Rhythm”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana