Пјевачица из Приштине пјева на отварању Свјетског првенства

B92
Пјевачица из Приштине пјева на отварању Свјетског првенства

Химну Свјетског првенства у фудбалу које ће бити одржано у Русији интерпретираће глумац Вил Смит који ће се на тај начин вратити у музичке воде. Њему ће се придружити Колумбијац Ники Џем, као и Албанка Ера Истрефи.

Према писању Билборда, пјесма ће бити објављена 25. маја, а продуцент је Дипло, који стоји иза неких од највећих хитова претходних година попут “Lean On” и “Cold Water”.


Поред успјешне глумачке каријере коју је остварио, Вил Смит је имао успјеха и у музици осамдесетих и деведесетих година, првобитно у сарадњи са ди-џејем Џезијем Џефом, а затим је отпочео и соло каријеру, пише Гардијан.

Ники Џем је један од највећих латиноамеричких звијезда, а његов посљедњи сингл X прегледан је скоро 800 милиона пута на Јутјубу. Његови претходни хитови имали су више од милијарду прегледа.

Ера Истрефи прославила се пjесмом БонБон, која је била свjетски хит. Рођена је на Косову и Метохији. На нашим просторима запажена је када је у центру Приштине у храму Хриса Спаса снимила контроверзни спот.

Химна Свjетског првенства обично се изводи на церемонији отварања или затварања такмичења. Свjетско првенство прије четири године отворили су Питбул и Џенифер Лопез, док је првенство 2010. затворила Шакира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана