Петнаестогодишњи Бањалучанин Сергеј Пајић остварује музички сан

Ивана Кардум
Петнаестогодишњи Бањалучанин Сергеј Пајић остварује музички сан

Харизматичност, лијеп глас и оригинални наступи којима се осам мјесеци представљао публици, петнаестогодишњег Сергеја Пајића из Бањалуке довели су до суперфинала музичког такмичења “Пинкове звездице”.

Печат његовог учешћа у овом такмичењу била је пјесма “Транс” Милана Станковића којом ће се, поред пјесама “Још и данас замирише трешња” Тошета Проеског и “Беби” у изведби Јале Брата и Бубе Корелија, представити публици суперфиналне емисије.

- Ново искуство и добро дружење били су мој мотив да се пријавим у овај музички шоу. Што се тиче главног циља, то је била промоција путем медија и мислим да сам га остварио - рекао је Пајић.

Навео је да му је велики успјех у овом такмичењу био сам улазак у суперфинале, мада због јаке армије обожавалаца потајно очекује и побједу.

- Такмичење је трајало дуго, а обиљежио га је велики број обавеза, ажурно спремање кореографија и много доброг дружења. Ова сезона је била мало захтјевнија, јер сам се због средње школе преселио у Београд, а наставнице са којима сам радио живе у Бањалуци - истакао је Пајић.

Како је рекао, музички таленат наслиједио је од баке, која је била први глас Бањалуке, али добар допринос почетку његове каријере дао је тата који га је уписао у музичку школу.

- Учествовао сам и освајао награде на бројним такмичењима као што су  “Славјански базар” у Бјелорусији, “Ђурђевдански фестивал” у Бањалуци, “Чаробна фрула” у Загребу,  “Шарени вокали” у Сомбору, трећа сезона “Пинкових звездица” и други - нагласио је Пајић.

Поред тога, миљеник дјевојчица до сада има чак три снимљене пјесме, а то су “За тебе малена дишем”, “Анђео” и “Наше љето”, као и бројне наступе пред својом публиком, од којих су највећи били у Бањалуци, Дервенти, Зворнику, Градишци, Нишу и Подгорици.

- За постигнуте успјехе захвалан сам подршци који су ми пружали родитељи, брат Страхиња и сестре Сара и Софија, као и армији обожаватељки “Пајићке”, са којима сам у сталном контакту преко друштвених мрежа - додао је Пајић.

Што се тиче планова за будућност, приоритет му је да заврши средњу школу, али и издавање нових пјесама, од којих ће прва изаћи до краја љета.

Гласање и подршка

 

Послије осам мјесеци борбе, суперфинале “Пинкових звездица” биће одржано у петак са почетком у 22 часа. Пласирало се 12 најбољих, а сви који желе да испрате Пајићев пут ка остварењу музичког сна и пруже му подршку да успије, могу послати глас путем СМС поруке са текстом: ГЛА(размак)Ц4  на број телефона 091514402.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана