Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz stižu na Sea Dance festival

Tanjug
Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz stižu na Sea Dance festival

Apsolutni lideri današnje svetske elektronske scene Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz, dolaze na peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala, koje će biti održano od 30. avgusta do 1. septembra i na prekrasnoj plaži Buljarica kod Budve u Crnoj Gori.

Jedan od najvećih svjetskih elektronskih producenata Paul Kalkbrenner, poznat je po hedlajnerskim nastupima na najvećim festivalima i stadionskim spektaklima pred desetinama hiljada ljudi, koji su prije njega bili rezervisani samo za najveće svjetske bendove kao što su U2 i Rolling Stones.

U istoriji muzike ostaće upamćen njegov nastup povodom obilježavanja 25 godina od pada Berlinskog zida, pred pola miliona ljudi, što će još dugo vremena ostati nedostižna brojka i za najpoznatija svjetska imena.

Uz njega, nastup na Sea Dancu potvrdila je i nenadmašna ikona globalne elektronske scene - Nina Kraviz.

O njenom usponu na muzički Olimp najbolje govori priznanje MixMaga, jednog od najprestižnijih medija za elektronsku muziku, koji ju je i zvanično proglasio za najboljeg DJ-a na svijetu!

Vodeći elektronski festivali kao što su Awakenings, Time Warp, Movement i drugi, upisali su je kao svoju nespornu hedlajnerku, a među najboljim festivalskim momentima nezaobilazan je i epski nastup na EXIT festivalu gdje je priredila možda i najupečatljiviji prizor u istoriji mts Dance Arene.

Desetine hiljada ljudi oduševljeno skandiralo njeno ime, pozivajući je dva puta na bis u atmosferi nalik na najveće stadionske rok koncerte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana