Оне три одушевиле приједорску публику

Снежана Тасић
Оне три одушевиле приједорску публику

Приједор - Концертом под називом "Оне три", три естрадне диве из Бањалуке, Маја Татић, Свјетлана Видовић и Ружица Чавић-Томићевић, представиле су се први пут приједорској публици, одржавши концерт у градском позоришту.

Музичко вече чиниле су незаборавне мелодије народне и поп музике које је публика препознала, као и позитивну енергију које су пјевачице донијеле на сцену.

Маја Татић је истакла да је била добра забава и опуштена атмосфера јер се са њима, како каже, људи тако и осјећају.

- Забораве да су на концерту, већ се осјећају као да су на некој приватној забави, па са нама пјевају, ту се и покоја суза пусти, па се мало смијемо - изјавила је Маја Татић.

Према ријечима Цеце Видовић, у питању су три пјевачице различитог карактера, које пјевају различиту врсту музике, али су врло компатибилне и искрене пријатељице већ више од 20 година.

- Кроз наше искрено пријатељство се на публику преноси та наша позитивна енергија којом исијавамо - казала је Цеца Видовић.

Ружица Чавић-Томићевић је најавила и неке нове пројекте ове групе, између осталог, наступ који ће се звати "Друга од оне три", што ће, како каже, бити музички скок.

- Волим да кажем да смо нас три покренуле причу, а сад прича покреће нас и надамо се да ће та стаза бити што дужа и да ће трајати још дуго и да ту радост и љубав подијелимо са нашом публиком - рекла је Чавић-Томићевић.

Поред добре и квалитетне музике, ове три диве публику су обрадовале и занимљивим причама из живота и подијелиле емоције и сјећања са њима, за шта су биле награђене великим аплаузом. Специјални гост на концерту три бањалучке диве у Приједору  био је Дејан Ћулум.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана