Novi album Marije Šerifović u 2019. godini

Glas Srpske
Novi album Marije Šerifović u 2019. godini

Popularna srpska pjevačica Marija Šerifović priprema se za prednovogodišnji koncert u Budvi, koji će se održati u subotu.

- Što se nastupa tiče, kao i uvek, daću sve od sebe da ljudi osete emociju koju želim da im prenesem. Kad je reč o mojoj publici, znam da ćemo se sjajno razumeti. Srećna sam što dolazim na primorje tokom praznika. Često dolazim u Budvu zbog posla, a neretko i ostanem zbog druženja sa prijateljima. Svi vole da se provode u Budvi - kaže Marija.

Ona je otkrila i gdje će i sa kim dočekati najluđu noć.

- Novu godinu ću dočekati sa svojom publikom u Beogradu. Praznični dani su za mene uvek radni, odmor počinje tek posle Božića, kada se novogodišnje ludilo završi - rekla je Marija.

Novu godinu popularno nazivaju najluđom ili noći koja se pamti, a Marija kaže da ne izlazi često u provod.

- Ja sam povučen tip, odavno ne izlazim u grad i provodi me ne interesuju. Kad ne radim, volim da budem kod kuće sa prijateljima i svojim psom, to za mene predstavlja idealan provod - rekla je Marija.

Publika u Budvi sa nestrpljenjem dočekuje Mariju Šerifović i dobro zna najveće hitove, kao što su “Bol do ludila”, “U nedelju”, “11”, “Deo prošlosti”, a čiji koncert bi ona odabrala?

- Bruno Mars i Robi Vilijams. Eto, predlažem da ih neko dovede sledeće godine i ja ću biti u publici - kazala je Marija.

Pred kraj godine sumiraju se utisci, svode računi, a Marija je ispričala šta je profesionalno obilježilo njenu 2018. godinu.

- To su svakako koncerti u Areni Beograd i na “Koševu” u Sarajevu, kao i veliki broj koncerata širom regiona. Čini mi se da mi je publika ove godine pružila toliko ljubavi da moram nekako da se odužim u sledećoj, a već razmišljam o tome - kaže Marija.

Otkrila je i koje su joj želje za iduću godinu.

- Želja mi je da moji najbliži budu zdravi i na okupu. Planove nikad ne pravim, ali ću se potruditi da u 2019. objavim novi album jer smatram da to dugujem ljudima koji vole moju muziku - kazala je Marija.

Publici je poručila od čega ne treba odustati u narednoj godini.

- Da čuvaju one koje vole, da se smeju i da udare brigu na veselje - zaključila je Marija.

Ponoć će Budvani i njihovi gosti dočekati uz Dina Merlina, koji je u ovom gradu nastupao već nekoliko puta i svaki put donosio novu, kreativnu energiju. Iz Turističke organizacije Budva najavljuju da će Budva i ove godine biti regionalni centar novogodišnjih dešavanja i očekuju više posjetila nego lani, kada je grad posjetilo više od 50.000 ljudi. Petodnevni novogodišnji program počinje u petak, a za dobru atmosferu biće zaduženi “Most Wanted”, “Who See” i “Beogradski sindikat”, koji prvi put nastupa u Budvi. Drugog dana na bini će se naći etno-grupa “Zora” iz Crne Gore, Halid Bešlić i Marija Šerifović. Usijanu atmosferu tokom 30. decembra držaće lokalni di-džejevi, kao i svjetski poznati muzičari elektronske muzike Burak Jeteri i Daren Emerson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana