Nova filmska transformacija Kristijana Bejla

Agencije
Nova filmska transformacija Kristijana Bejla

Od uloge Brus Vejna, pa do Trevora Reznika iz filma “Mašinista”, Bejl je “kralj” Holivuda kada su u pitanju nagle promjene u dijetama i izgledu. Za samo nekoliko mjeseci ovaj glumac je omršavio oko 30 kilograma za ulogu u “Mašinisti”, da bi se onda brže-bolje nabildovao za ulogu Betmena. Onda je nekako uspio da sve te mišiće pretvori u salo za ulogu Irvinga Rozenfelda u filmu “Američka prevara”.

Nakon toga, vratio se na “normalu”, da bi sada za film “Porok” ponovo “nabacio” više od 20 kilograma. U pitanju je uloga nekadašnjeg američkog zamjenika predsjednika Dik Čejnija, a Bejl u prvoj najavi izgleda neprepoznatljivo.

Obrijao je glavu, izbijelio obrve i dodao pomenute kilograme da bi što bolje ušao u lik nekadašnje desne ruke Džordža Buša.

Bejl je ranije otkrio da je za ovaj film prvi put zapravo otišao kod ljekara i nutricioniste za savjete i uputstva prije nego što se upustio u gojenje. Međutim, sve promjene koje je radio na svom tijelu prije ovoga su dovele do zdravstvenih problema, pa je ovaj put ipak odlučio da izabere “najmanje nezdrav” način da za kratko vrijeme dostigne željenu kilažu.

Premijerna najava za film “Porok” otvorena je scenom u kojoj Džordž Buš Mlađi (Sem Rokvel) pita Dik Čejnija da mu bude potpredsjednik. Čejni, međutim, nije zadovoljan ceremonijalnom ulogom ove funkcije i iznosi svoje uslove - da nadgleda vojsku, energetiku i spoljnu politiku.

Nakon što se Buš saglasi sa tim, počinju da se nižu scene “iza zavjese” političkog života u Vašingtonu, koje nagovještavaju uzbudljiv i provokativan biografski film.

Pored Bejla, u filmu će glumiti Ejmi Adams i Stiv Karel, dok Vil Ferel producira film, a režira ga Adam Mekej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana