Nektar OK fest od 6. do 8. jula

Glas Srpske
Nektar OK fest od 6. do 8. jula

Muzički festival "Nektar OK fest" biće održan od 6. do 8. jula u Nacionalnom parku "Sutjeska".

- I ove godine nastavljamo svoju misiju najbolje zabave, druženja, provoda i adrenalinskog doživljaja u jednom od najljepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Evrope. NP "Sutjeska" početkom jula biće epicentar osmijeha, pozitivnih misli i energije posjetilaca iz cijelog regiona koji će uz vrhunske izvođače i brojne druge sadržaje i ovoga ljeta biti dio OK avanture - saopštili su organizatori. 

Podsjećaju da je malo mjesta na svijetu gdje ćete na jednom mjestu naći najviši planinski vrh u zemlji, jedinstvenu prašumu u Evropi, nedaleko i najdublji evropski kanjon i još mnogo drugih ljepota i vrijednosti.

- Ali čuda su moguća baš u NP "Sutjeska". Baš zato i jesmo tu da vam kroz trodnevnu OK avanturu pokažemo makar dio ovog fenomenalnog prostora koji vas neće ostaviti ravnodušnim - kažu organizatori.

Ovaj festival svojim programom i sadržajima nastoji da vrati "stari sjaj" Nacionalnom parku "Sutjeska" i postane jedan od značajnijih regionalnih festivalskih događaja. Održava se svake godine prvog vikenda u julu, a osim bogatog muzičkog programa, ljubiteljima dobre zabave, avanture, druženja i prirode nudi brojne sadržaje u okviru zabavno-edukativnih zona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana