Нектар ОК фест од 6. до 8. јула

Глас Српске
Нектар ОК фест од 6. до 8. јула

Музички фестивал "Нектар ОК фест" биће одржан од 6. до 8. јула у Националном парку "Сутјеска".

- И ове године настављамо своју мисију најбоље забаве, дружења, провода и адреналинског доживљаја у једном од најљепших националних паркова у овом дијелу Европе. НП "Сутјеска" почетком јула биће епицентар осмијеха, позитивних мисли и енергије посјетилаца из цијелог региона који ће уз врхунске извођаче и бројне друге садржаје и овога љета бити дио ОК авантуре - саопштили су организатори. 

Подсјећају да је мало мјеста на свијету гдје ћете на једном мјесту наћи највиши планински врх у земљи, јединствену прашуму у Европи, недалеко и најдубљи европски кањон и још много других љепота и вриједности.

- Али чуда су могућа баш у НП "Сутјеска". Баш зато и јесмо ту да вам кроз тродневну ОК авантуру покажемо макар дио овог феноменалног простора који вас неће оставити равнодушним - кажу организатори.

Овај фестивал својим програмом и садржајима настоји да врати "стари сјај" Националном парку "Сутјеска" и постане један од значајнијих регионалних фестивалских догађаја. Одржава се сваке године првог викенда у јулу, а осим богатог музичког програма, љубитељима добре забаве, авантуре, дружења и природе нуди бројне садржаје у оквиру забавно-едукативних зона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана