Највеће звијезде региона овог љета на Јахорини

Глас Српске
Највеће звијезде региона овог љета на Јахорини

Програм новог тродневног “Фестивала 365”, којим ће свечано бити отворена актуелна љетна сезона на Јахорини, представљен је јуче, а сви посјетиоци, поред наступа најпознатијих звијезда региона - Северине, Петра Граше, “Лексингтона” и многих других, имаће прилику да учествују и у бројним забавним и спортским манифестацијама.

Један од организатора “Фестивала 365”, агенција “Сол азур” припремила је дводневне пакете за боравак на Јахорини током трајања фестивала, а они се налазе у продаји по цијенама већ од 29 марака, саопштили су организатори.

Смјештајни капацитети, као и карте, већ су у продаји, те се због великог интересовања свим гостима савјетује да своје мјесто на љетном планинском фестивалу осигурају што прије.

Фронтмен “Лексингтона” Бојан Васковић истакао је да је на Јахорини боравио током зимске сезоне и да је одушевљен свиме што ова олимпијска љепотица нуди, те да у име “Лексингтона” обећава сјајан провод 30. јуна.

Фестивал ће ове године отворити највећа регионална звијезда Северина. Такође, током цијеле љетне сезоне посјетиоци ће моћи да уживају у панорамској вожњи шестосједом, шетњи и вожњи бициклима, као и спуштању тубинг стазом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана