Музиком до позитивних мисли и идеја

Глас Српске
Музиком до позитивних мисли и идеја

Пету годину заредом Удружење грађана "Слобода" биће организатор догађаја "Живјети слободно", којим ће бити обиљежен 9. мај - Међународни дан побједе над фашизмом.

Догађај који се одржава са циљем да код свих младих људи на овим просторима развије свијест те вриједност за поштовање и његовање традиције антифашизма посљедњих година окупља велики број младих, који имају прилику да учествују у богатом културно-образовном програму који обухвата музичке концерте, представе, промоције, те интересантне панел дискусије.

Будући да је музика један од главних покретача позитивних мисли и идеја, те окупља све оне који их вреднују и шире, и ове године централни музички догађај "Живјети слободно" окупиће неке од најпознатијих регионалних извођача. Тако нас 8. маја на бањалучкој тврђави "Кастел" очекују "Jinx", ТБФ, С.А.Р.С. Улазнице за овај догађај у претпродаји по цијени од седам марака могу се купити од 2. априла у Клубу студената Бањалука и "Пекам пабу". На дан концерта улазнице ће коштати десет марака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана