‘Mladen Tomic All Night Long

Glas Srpske
‘Mladen Tomic All Night Long

Godišnja cjelovečernja žurka jednog od najpoznatijih DF-eva iz BiH, Mladena Tomića, biće održana u subotu, 3. marta u banjalučkom klubu Fabrique. Šestočasovno muzičko putovanje kroz različite žanrove elektronske muzike počeće u 22 sata.

DJ i producent Mladen Tomić je jedan od najpoznatijih predstavnika elektronske scene u BiH i regionu, koji već dugi niz godina zabavlja publiku širom svijeta nastupajući na najpoznatijim festivalima i klubovima.

Mladenove energične setove karakteriše kombinacija Techna i Tech House -a ukomponovana sa odličnim groove-om i bass-om. Pažljivo odabrane trake, jedinstvena produkcija i savršena tehnika obezbijedile su mu saradnju sa najpoznatijim DJ-evima svjetske scene (Dubfire, Richie Hawtin, John Acquaviva, Monika Kruse, Umek, Popof, Adam Beyer...)

Mladen je jedan od pokretača čuvenog label-a, Night Light Records, koji je danas sinonim za kvalitetna i inovativna izdanja. 

Za njegove žurke u Banjaluci uvijek se traži karta više jer domaćoj publici, koja ga godinama prati, uvijek priredi set za pamćenje! Žurka će biti održana u zajedničkoj saradnji Groove organizacije i kluba Fabrique. Ulaznica će do 23 sata koštati 7 KM, a nakon toga 10 KM.

MLADEN TOMIC / Sci+Tec, Suara, Terminal M, Tronic, Night Light
 

http://djmladentomic.com/
https://www.facebook.com/djmladentomic/
https://soundcloud.com/mladentomic
https://www.youtube.com/DjMladenTomic

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana