Mjuzikl o Tini Tarner protkan slavom i patnjom

Agencija
Mjuzikl o Tini Tarner protkan slavom i patnjom

Mjuzikl o pjevačici Tini Tarner, čija radnja prati trnovit put do zvijezda i težak život slavne američke pjevačice, premijerno je prikazan u Londonu.

Rokenrol baka Tina Tarner i u 78. godini izgleda sjajno. Pjevačica koju život nije mazio, ali je uprkos svim nedaćama uspjela da ostvari i zavidnu glumačku karijeru i inspiriše mnoge žene, pojavila se u londonskom pozorištu da bi još jednom iz perspektive gledaoca pogledala priču o svom životu.

Mjuzikl je protkan pričama o njenom životu, djetinjstvu, godinama u nasilnom braku s pokojnim Ajkom Tarnerom do današnjeg života u Švajcarskoj, a velik dio je posvećen njenom solo muzičkom trijumfu.

Krajem prošle godine Tina je progovorila o braku iz pakla u kojem je živjela mučnih 16 godina. Zlostavljao ju je psihički, ali i fizički pa je na licu i na tijelu često imala tragove njegovih ispada. Ostavila ga je tek kada je postalo toliko nepodnošljivo da se plašila za svoj život.

 - Od njega sam otišla bez ičega, morala sam da pronađem način kako da zaradim za sebe, porodicu, morala sam da počnem ispočetka. Bilo je ne samo teško, nego i opasno napustiti Ajka jer je bio nasilna osoba i konzumirao je opijate. Bio je vrlo nesiguran. Tada nisam imala novca, ni mjesto gdje sam mogla da odem - opisala je svoju nezavidnu situaciju u kojoj se našla te 1978. godine.

Vremešna Tina na premijeri se pojavila u elegantnom crnom odijelu, s prozirnim rukavicama otvorenih prstiju i u šljokičastim, srebrnim cipelama. Lijepo našminkano lice i uredna frizura sa šiškama pokazali su da Tina zna da se nosi s godinama i da nije izgubila "ono nešto" zbog čega je godinama oduševljavala muškarce i žene širom svijeta.

Tina je prije i nakon premijere s velikim osmijehom na licu pozdravljala fanove, strpljivo se fotografisala sa domaćinima, ali višečasovna aktivnost ipak je izmorila slavnu pjevačicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana