Мерилин Менсон проговорио о сексуалном узнемиравању у Холивуду

Срна
Мерилин Менсон проговорио о сексуалном узнемиравању у Холивуду

Секс скандали мјесецима уназад потресају Холивуд. Као посљедица откривања случаја холивудског продуцента Харвија Вајснтина, своје приче о сексуалном узнемиравању и злостављању мјесецима у јавност износе бројне више или више славне холивудске личности. Сада се огласио и рокер Мерилин Менсон.

У интервјуу за британски Канал 4, Менсон је говорио о тим случајевима, посебно узимајући у обзир чињеницу да је његова бивша вјереница, глумица Роуз Мекгован, једна од најгласнијих када су оптужбе на рачун Вајнстина у питању.


Амерички хеви метал музичар сматра да би жртве сексуалног узнемиравања требало да се обрате полицији, а не медијима и истиче и да "није изненађен" због свега. Менсон додаје да није знао много о томе док су он и Мекгован били заједно.

Он сматра да је, када се неко жали на нешто што "и није баш толико озбиљно као прави сексуални напад", то увредљиво за оне коју су заиста доживјели злостављање, преноси НМЕ.

"Много ме изнервира када неко каже: 'Неко ми је дао неприкладан поклон' или нешто слично. То није исто као када вас неко повреди."

"Ако имате нешто да кажете, требало би прво да се обратите полицији, а не медијима. Тако бих ја урадио”, рекао је пјевач.

Мерилин Менсон каже да нема ништа против начина на који се његова бивша вјереница носи са "случајем Харвија Вајнстина", али сматра да би "ефекат лавине" који је уследио могао да упропасти и животе неких људи који то не заслужују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана