Лепа Брена приредила ноћ за памћење

Глас Српске
Лепа Брена приредила ноћ за памћење

Најпопуларнија пјевачица на просторима бивше Југославије Лепа Брена одржала је концерт на олимпијској љепотици Јахорини којем је присуствовало неколико хиљада људи, те приредила ноћ за памћење. Публици на Јахорини био је истински музички празник за очи и уши. Ово је био концерт који ће се још дуго памтити, јер се Брена потрудила да приушти најбоље.

Директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан Љевнаић каже да је овом центру била изузетна част да угости Лепу Брену на олимпијској љепотици Јахорини, гдје је одржала предновогодишњи концерт.

- Простор у којем је она пјевала био је препун и то је доказ о каквој се звијезди ради - навео је Љевнаић.

Он је додао да су хиљаде људи на концерту Лепе Брене доказ да је она највећа звијезда са простора бивше Југославије, да је симбол заједништва и позитивне енергије.

Лепа Брена је рекла да јој је драго што је дошла на Јахорину и да су јој се вратиле емоције, успомене на период каква је Јахорина била 1984. године, гдје је пјевала на отварању Олимпијских игара.

Она је на конференцији за новинаре рекла да се нада да ће Јахорина заблистати оним туристичким сјајем каквим се и очекује од ње и пожељела је свима срећне наступајуће празнике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана