Kulturna akcija “BUKA! SADA!” u aprilu: Zvijezde u ulozi di-džejeva

Glas Srpske
Kulturna akcija “BUKA! SADA!” u aprilu: Zvijezde u ulozi di-džejeva

Nakon prošlogodišnjeg, rasprodatog “BUKA!” izdanja, koje je ostavilo neizbrisiv trag u novijoj istoriji alternativne scene, ova muzička manifestacija biće ponovljena 13. aprila u prostorijama KPGT-a pod nazivom “BUKA! SADA!”.

Za “BUKA! SADA!” gramofonima, na čak tri bine, u cijelom KPGT-u, smjenjivaće se Mile Kekin (Hladno pivo), Ivan Novak (Laibach), Zoran Kostić Cane (Partibrejkersi, Škrtice), Dr Pop (Atheist Rap), Maja Cvetković (E-Play), Kojot (Horsman Coyote, Eyesburn) i još neki.

Kada je riječ o muzici koju će puštati 13. aprila, Dr Pop iz benda “Atheist Rap” rekao je da će se potruditi da pušta svoje, ali i favorite publike. 

- Veoma mi je važno da budem deo žurke “BUKA! SADA!”, deo sjajne ekipe kolega i koleginica. Puštaću svoje i, nadam se, favorite publike. Možete očekivati “Rich kids on LSD”, “Bad Brains”, “Ruts”, “Gang of Four”, NOFY, “Kawasaki 2P”, TBF, Vojko V, “Novembar” i još dosta toga. Radujem se “BUCI!”, već sada - kazao je Dr Pop. 

Maja Cvetković iz benda “E-Play” je kazala da muziku ne pušta često i da će biti interesantno.

- Interesantno mi je što sam pozvana da puštam muziku, jer to ne radim često. Fokusiraću se na ritmove koji su za mene bili revolucionarni - “Prodigy”, “Propellerheads”, “Chemical Brothers” i drugi - istakla je Cvetkovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana