Кољин нови спот најављује нови албум 4 прста VIDEO

N1
Кољин нови спот најављује нови албум 4 прста VIDEO

Гитариста и певач Никола Пејаковић - Коља објавио је сингл и спот "Сваку ноћ је исти мрак", кајо најаву новог албума "4 прста", који ће почетком љета на објавити промотерска кућа Long Play.

"Времена се мијењају, али проблеми остају исти. И увијек су исти. Мрак је увијек мрак, зло је увијек зло. Пред нама увијек иста одлука - или вјера или вечера. Остало су нијансе...", каже Коља о пјесми "Сваку ноћ је исти мрак".

Спот је у режији Петра Пашића прошле године снимљен у чувеном хотелу "Бристол" у Београду, јер је, објашњава Коља, "задржао изглед и шмек неког прошлог времена, има патину и визуелно је био занимљив".

"Сваку ноћ је исти мрак" је једна од само двије ствари на новом албуму на којима свира стари Кољин пратећи бенд Гробовласници (гитара Воја Аралица, клавир Иван Алексијевић, бубањ Дејан Момчиловић, бас Никола Усановић и акустична гитара Дарио Гајић).

Осталих 17 пјесама албума "4 прста" Коља је снимио са бендом у нешто другачијој постави, а спот симболички кроз призоре ручка показује присност која је владала у односу Коље и Гробовласника.

"Па бенд је завјереничка ствар. Прича о некој врсти љубави и заједништва кроз музику. Ручак за столом, као нека породица, добра је слика и објашњава тај однос. Мој бенд више не носи име Гробовласници, нити Смак Бијелог Дугмета. Ово је релативно нова постава и окупљена је око новог албума који се зове - 4 Прста. Тако да би, ако би се тражило име, могли назвати Коља и 4 Прста", каже Коља.

Први наступ са новом поставом бенда Коља ће имати 22. јуна на Арсенал Фесту у Крагујевцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана