Холивудски глумац није вјеровао у брак све док није срео ову Српкињу

Глас Српске
Холивудски глумац није вјеровао у брак све док није срео ову Српкињу

Холивудски глумац Кристијан Бејл већ 18 година је у браку са Сандром Блажић, америчком агенткињом српских корена. Сандра, чије је право име Србослава, дијете је српских емиграната који су крајем шездесетих година отишли у Америку и која му је вратила вјеру у љубав и брак.

 

Због лоших односа у својој породици у којој ниједан брак није успио, Кристијан се заклињао да се никада неће оженити. "Никад нисам планирао да се оженим. У мојој породици сви су разведени па нисам имао здраво мишљење о браку", рекао је прије фаталног сусрета са Сиби. Она је била асистенткиња Винони Рајдер. Услиједила је кратка романса, послије које су се Сиби и Кристијан вјенчали тајно у Лас Вегасу 2000. године. Пар има двоје дјеце, 13-годишњу ћерку Емелин и 4-годишњег сина Џозефа.

Иако је глумац пронашао љубав свог живота, његова породица није била срећна његовим избором. Свађа са сестром и мајком је толико ескалирала да их је Кристијан једног дана избацио из хотелске собе и одрекао их се због Сиби. Он је тада неколико сати провео у притвору у лондонској полицији.

"Не знам шта му је било те вечери. Урлао је без разлога на нас, а његова супруга Сандра коју сам срела неколико пута је то све ћутке посматрала. Кристијан нам много недостаје, али он не одговара на наше позиве, мејлове и рођенданске честитке. Чак је и неколико пута променио број телефона да ми не бисмо могли да ступимо у контакт са њим. На Гуглу тражим његове слике како бих видјела како је", рекла је након свега његова мајка. "Моја супруга је веома јака жена. Она је невјероватно снажна и отресита и не трпи било какве глупости и зато је волим. Моје понашање код куће зависи од тога коју улогу тренутно играм, али Сиби се то свиђа и мисли да је то заиста кул. Можете то посматрати на два начина. С једне стране, неко би рекао: 'Јадна жена, натерана је да се носи са тим', а опет можете и да јој завидите и кажете: 'Каква срећница, у исто време може да буде са толико различитих мушкараца'", изјавио је Кристијан Бејл.

За глумца кажу да је незгодне, пргаве нарави и да Сиби није лако док покушава да пронађе начине да смири свог супруга. Сандра и Кристијан дјецу уче да говоре српски језик, а сваког Ускрса иду у Цркву Светог Илије у Лос Анђелесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана