“Hladno pivo” na Tjentištu kruniše tri decenije rada

Miloš Vasiljević
“Hladno pivo” na Tjentištu kruniše tri decenije rada

Popularni regionalni bend “Hladno pivo” ove godine proslavlja veliki jubilej, 30 godina uspješnog rada, a drugi put svojim hitovima obradovaće posjetioce na Tjentištu.

Ovogodišnji “OK fest” biće održan od 6. do 9. jula, a već prve večeri za dobar provod pobrinuće se momci koji su odličnu atmosferu napravili i 2015. godine kada su prvi put nastupali u Nacionalnom parku “Sutjeska”. Pored dobre svirke, svi su uživali u magičnom ambijentu koji samo ovaj netaknuti dar prirode može da ponudi.

Frontmen benda Mile Kekin i danas se sjeća niskih noćnih temperatura na Tjentištu, pa osim što publiku poziva na “Nektar OK fest”, preporučuje i nešto topliju odjeću.

- To je odlična lokacija jer publika nema gdje pobjeći, osim u šumu, a tamo ima vjerovatno medvjeda pa niko neće rizikovati život. Uglavnom, ko dođe gore, naš je i božiji - kazao je uz osmijeh Kekin.

Istakao je da sa nestrpljenjem čeka ovaj festival jer, kako kaže, publika ovdje ima dušu, šmek za dobru muziku, a na kraju svi koji dođu i uživaju, kućama se vrate srećni i puni utisaka. Ne sumnja da će tako biti i ove godine, baš kao i prije tri godine, a ovaj festival, prema njegovim riječima, pun je pogodak.

- Možemo garantovati dobru svirku, hladno pivo i svježeg vazduha koliko ti pluća žele. Festivali su mi najprije način da sretnem ljude koji se bave istim poslom, da upoznamo nove prijatelje i da se dobro provedemo - kazao je Kekin.

Na “OK festu” pored “Hladnog piva”, za dobru atmosferu i nezaboravna tri dana druženja pobrinuće se Laka, “Obojeni program”, “Ritam nereda”, “Letu štuke”, “Elemental”, S.A.R.S. i “Ortodoks Kelts”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana