Festival 84 na Jahorini od 15. do 18. marta

Glas Srpske
Festival 84 na Jahorini od 15. do 18. marta

Beograd - "Egzit", koji je proglašen za najbolji veliki evropski muzički festival, organizovaće od 15. do 18. marta na Jahorini novi "Festival 84", na kojem će nastupiti neke od najpopularnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda.

Iz "Egzita" je saopšteno da je riječ o formatu zimskog muzičkog festivala na planini koji su sve traženiji u Evropi.


Muzičku listu "Festivala 84" predvode britanski duo "Sigma", a sa publikom će se družiti i klupski hitmejkeri Mahmut Orhan, Burak Jeter i mnogi drugi.

Prvi dan Festivala imaće večernju žurku zagrijavanja, a naredna dva dana biće otvorena u punom kapacitetu, i u toku dana na ski-stazi, i tokom noći u montažnom objektu na terenima ispred hotela "Bistrica", ali i na drugim zatvorenim lokacijama.

Posljednjeg dana biće organizovana žurka zatvaranja, kojom će i zvanično biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru "Jahorina".

Program ovog festivala kreira se prema formuli "dva plus dva", korišćenoj i za izrazito uspješni "Si star" festival u Umagu.

U saopštenju se ističe da će novi festival, sudeći prema tempu prodaje ulaznica, već od prve godine biti jedan od najvećih tog tipa na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana