Ел Мекфирсон открила тајне сјајне линије

Агенције
Ел Мекфирсон открила тајне сјајне линије

Иако има 54 године, Ел Мекфирсон још одушевљава изгледом, а сада је одлучила да открије и која је тајна њене линије.

Ел је признала да се буди у пет ујутро, а прије него што устане, медитира 30 минута у кревету.

- Размислим о својим плановима за тај дан и провјерим осјећања, тијело и ум. Потребни су вријеме и простор за контемплацију у овом ужурбаном свијету - рекла је Ел.

Након тога слиједи испијање чаше топле воде с лимуном. Кафа не долази у обзир, већ у ту топлу воду с лимуном убаци мало кајенског бибера како би се разбудила. У њеном животу нема алкохола, готово да нема угљених хидрата, млијека ни меса. Њена прехрана састоји се од воћа и поврћа, а пожељно је да је све што једе сирово. У 6.30 вријеме је за доручак, смути од сјеменки конопље, воде и њеног протеинског праха “супереликсир”. Четири сата касније попиће још један смути ако огладни, приправљен од домаћег млијека од љешника, пола авокада и протеинског праха с укусом чоколаде. За ручак је салата од кеља, клица, краставца, купуса, авокада, сјеменки бундеве и сардина, преливена врхунским маслиновим уљем. Једе рибу, никако пилетину и црвено месо. Вечера је на распореду иза 18 часова, а најчешће је ријеч о тортиљама с поврћем, повртној пици или тјестенини са поврћем.

- Кад ми се једе слатко, појешћу омиљену тамну чоколаду или вегански сладолед, понекад и обоје - рекла је Ел.

Тврди да су предности овакве прехране огромне. Сљедбеник је алкалне дијете, која се темељи на претпоставци да можете промијенити пх вриједност тијела храном коју једете, па у својој торбици стално има сет за мјерење пх вриједности свог тијела путем мокраће. Љепотица је активна и на “Инстаграму”, па често објављује фотографије на којима је очито да и са 54 године још заслужује надимак “Тијело”.

Спорт

Ел Мекфирсон се бави бројним спортовима, попут планинарења, даскања, вожње бицикла, веслања и сурфовања, што јачим темпом.

- Волим такмичење. Ако одем на пливање, поставим себи циљ који морам испунити. Тако је забавније - каже Ел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана