Ejmin duh me stalno posjećuje, sedi i gleda me prelijepim licem VIDEO

Agencije
Ejmin duh me stalno posjećuje, sedi i gleda me prelijepim licem VIDEO

Prošlo je više od šest godina od kako je britanska pjevačica Ejmi Vajnhaus preminula. Izgleda, međutim, da je Ejmi, bar prema tvrdnjama njene porodice, i dan danas prilično "živa".

Ejmin otac Mič Vajnhaus, naime, tvrdi da ga duh njegove ćerke stalno posjećuje. I ne samo to, Mič kaže da Ajmin duh često sjedi na ivici njegovog kreveta u njihovom porodičnom domu u Kentu. U ekskluzivnom razgovoru za britanski list San, otac slavne pjevačice je rekao:

"Imamo mi svoje trenutke, posebno na njen rođendan 14. septembra. Teško je to. Poslije tri godine počeo sam da razmišljam da bi ona možda nekada mogla da se vrati u nekom obliku, i ona se vratila - ne fizički, već u duhovnom obliku. I stalno se vraća."

"Mnogo se čudnih stvari događaja. Njen duh dođe u moju sobu i sjedne na ivicu mog kreveta. Sjedi tu i gleda me svojim prelijepim licem. Pitam je: 'Da li si dobro?'. Postajem nervozan kad je ona tu. A opet me, na neki način, teši to što znam da je tu pored mene", rekao je on.

Mič kaže da mu se, neposredno poslije smrti, Ejmi ukazala u obliku kosa, ptice koju je imala istetoviranu na ruci.

"Nedjelju dana pošto je umrla, bio sam u kući moje sestre. Bila je noć, a ptice ne lete noću. Kos se udario u prozor. Unijeli smo ga u kuću. Podigao se, sletio je između nas i počeo da pjeva. Tada pomislite: 'To je samo ptica', ali to je bila ona. Siguran sam u to.", rekao je on.

Ejmi Vajnhaus je preminula 23. jula 2011. godine u svom domu u Londonu, od posljedica trovanja alkoholom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana