Ејмин дух ме стално посјећује, седи и гледа ме прелијепим лицем VIDEO

Агенције
Ејмин дух ме стално посјећује, седи и гледа ме прелијепим лицем VIDEO

Прошло је више од шест година од како је британска пјевачица Ејми Вајнхаус преминула. Изгледа, међутим, да је Ејми, бар према тврдњама њене породице, и дан данас прилично "жива".

Ејмин отац Мич Вајнхаус, наиме, тврди да га дух његове ћерке стално посјећује. И не само то, Мич каже да Ајмин дух често сједи на ивици његовог кревета у њиховом породичном дому у Кенту. У ексклузивном разговору за британски лист Сан, отац славне пјевачице је рекао:

"Имамо ми своје тренутке, посебно на њен рођендан 14. септембра. Тешко је то. Послије три године почео сам да размишљам да би она можда некада могла да се врати у неком облику, и она се вратила - не физички, већ у духовном облику. И стално се враћа."

"Много се чудних ствари догађаја. Њен дух дође у моју собу и сједне на ивицу мог кревета. Сједи ту и гледа ме својим прелијепим лицем. Питам је: 'Да ли си добро?'. Постајем нервозан кад је она ту. А опет ме, на неки начин, теши то што знам да је ту поред мене", рекао је он.

Мич каже да му се, непосредно послије смрти, Ејми указала у облику коса, птице коју је имала истетовирану на руци.

"Недјељу дана пошто је умрла, био сам у кући моје сестре. Била је ноћ, а птице не лете ноћу. Кос се ударио у прозор. Унијели смо га у кућу. Подигао се, слетио је између нас и почео да пјева. Тада помислите: 'То је само птица', али то је била она. Сигуран сам у то.", рекао је он.

Ејми Вајнхаус је преминула 23. јула 2011. године у свом дому у Лондону, од посљедица тровања алкохолом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана