Џибони обећао уживање за све генерације

Глас Српске
Џибони обећао уживање за све генерације

Регионална музичка звијезда Златан Стипишић Џибони разгалиће срца Бањалучана, 8. јуна на тврђави Кастел, а јуче се обратио новинарима у Каменој кући на мјесту гдје ће одржати свој концерт и најавио још једно музичко уживање свих генерација.

Концерт за који влада велико интересовање и већ се тражи карта више, организује “ОК тим” у партнерству са “Кока-колом”.

Џибони је нагласио да с нестрпљењем ишчекује концерт и да Бањалука има осјећај за добру свирку. Вјерује у сјајну атмосферу, као и претходна два наступа, 2011. и 2014. године.

- На посљедњем концерту била је киша, али је свима остао у сјајном сјећању по незаборавној атмосфери. Тада сам добио упалу плућа, али никад ми није било криво због тога, то је успомена. Драг ми је био и онај први концерт у Бањалуци. А, даћемо све од себе да тако буде и 8. јуна - казао је Џибони.

Позитиван однос са публиком нешто је што нема алтернативу, јер управо добре реакције крећу одатле, поручује Џибони и додаје да наступ у четири зида не може представити задовољство као отворена сцена.

- Све без позитивног односа са публиком и људима је узалудно. Не правим често концерте, али када наступам, максимално се посветим томе и идем без калкулација - казао је Џибони и додао да предност даје албумима у односу на синглове.

Он је додао и да данас музика генерално иде у неком другом правцу, па да често прегледи и објаве не говоре довољно о квалитету пјесме или албума.

- То ми типкање никако није јасно, изађу озбиљни албуми, па има три милиона прегледа, а неки што пјевају по кафанама имају 40 милиона прегледа, тако да то није реално ни мјеродавно - истакао је Џибони и позвао све да дођу и уживају 8. јуна заједно.

Организатори су поручили да ће у случају временских непогода, концерт бити одгођен за 9. јун на истом мјесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана