Dvotočkaši i rokenrol na Kastelu

Glas Srpske
Dvotočkaši i rokenrol na Kastelu

Treću godinu zaredom “Moto-fest” u Banjaluci, smotra za sve zaljubljenike u dvotočkaše i dobru muziku, u organizaciji MK “Stršljen”, biće održan u petak i u subotu na tvrđavi Kastel.

Riječ je o događaju koji tokom dvodnevnog trajanja u gradu na Vrbasu okuplja veliki broj bajkera iz BiH, regije, ali i Evrope i svijeta.

Publiku na Kastelu čekaju internacionalna izložba i moto-sajam, jedinstveni moto-defile, stant vožnje, izbor/nagrada najboljeg motora, bajkerske igre i mnogi drugi zabavni sadržaji.

Naravno, ništa ne može da prođe bez vrhunskog muzičkog programa u okviru kojeg će nastupiti bendovi “Električni orgazam”, Goran Bare i “Majke”, “Atomsko sklonište”, “Ju grupa”, “Partibrejkersi” i “Let 3”.

Kao i prethodnih godina, humanitarna tradicija se nastavlja te će dio sredstava realizovanih kroz aktivnosti biti doniran Udruženju oboljelih od hemofilije, za djecu oboljelu od ove bolesti.

Ljubitelji dvotočkaša u prilici su da uživaju u bogatom i sadržajnom programu, koji će i ove godine obuhvatiti moto-sajam, na kojem će biti predstavljeni najnoviji modeli vodećih svjetskih proizvođača motora, te proizvođači prateće moto-opreme, muzički program, u okviru kojeg će nastupati najpoznatija imena regionalne muzičke scene, izložbama motora, stant vožnjama, moto-defileu banjalučkim ulicama, izboru najboljih motora i moto-klubova, kao i pratećem zabavnom programu sa novim atrakcijama i sadržajima.

I ove godine primarni cilj “Moto-festa” ostaje usmjeren na razvoj i promociju moto-sporta, kao i moto-turizma u Banjaluci.

U prethodne dvije godine kvalitetnim programom i sadržajima “Moto-fest” se izdvojio na mapi regionalnih događaja koji privlače veliki broj ljubitelja dvotočkaša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana