Доктори прогнозирају да ће Дарко Лазић у болници провести годину дана

Агенције
Доктори прогнозирају да ће Дарко Лазић у болници провести годину дана

Пјевач Дарко Лазић послије несреће која му се догодила јуче ујутру код Пећинаца, на улазу у родно село Брестач хоспитализован је у Земунској болници, гдје је данас примио трансфузију крви. Његово здравстено стање за сада је непромијењено.

Тешке тјелесне повреде које је задобио, довеле су до стања у ком се тренутно налази. Љекари су констатовали да Дарко има хематом на глави, повреду јагодице, девет поломљених ребара, прелом бутне кости, као и карлице. Данас је послат још једном на рендген због сумње да му је пробушено плућно крило, а упућен је и на дијализу због бубрега који не раде пуним интезитетом.

Директор КБЦ Земун, Даргош Стојановић дао је данас изјаву тим поводом:

“Пратимо стање и даље је исто. Има малих помака, али ту смо да контролишемо. Дјелимично сте у праву за бубреге, али такве ствари су очекиване у оваквој ситуацији.

Дарко је од момента када је доведен у болницу у вјештачкој коми, у којој ће остати колико год буде било потребно.

Пјевачев менаџер и пријатељ Миљан Врачевић данас је рекао да ће по одлуци љекара Дарку бити уграђен и вјештачки кук, али да за сада то није могуће јер је најбитније да његово стање буде стабилно.

“Тренутно све зависи од њега самог. Лекари су учинили све што је у њиховој моћи, а сада његов организам треба да се избори” објаснио је Миљан.

Породица пјевача је још увијек у шоку и чека даље извјештаје љекара који су операцију и данас одложили због стања у ком се Дарко налази.

Према првим прогнозама с обзиром на број повреда које је задобио, како наводи извор близак породици, Лазић ће у боници остати око годину дана.

Сви се надају најбољем и брзом оздрављењу пјевача за ког се брине велики дио естраде који долазе чак и у болницу како би пружили подршку Дарковим родитељима, дјевојци, као и бившој супрузи, која једина има право да проведе вријеме са њим јер је још увијек законита, с обзиром да развод још увијек није судски окончан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана