Di-džejevi na ljetnjoj bini OK festa

M. V.
Di-džejevi na ljetnjoj bini OK festa

Posjetioci muzičkog festivala "OK fest" ove godine moći će da uživaju i na ljetnoj bini na bazenu uz di-džejeve, saopštili su organizatori "Nektar OK festa".

Ranije su objavljena imena izvođača na glavnoj i bini u kampu, koji će od 6. do 8. jula peti put biti održan na Tjentištu, a sada su poznata i imena izvođača dnevnog programa tog festivala, koji će posjetioce zabavljati svaki dan od 12 do 17 časova.

Prvog dana, 6. jula, nastupiće Dži Ed, Feđa Knajdl i "Forniva". Drugog dana, 7. jula, za atmosferu na bazenu biće zaduženi di-džej Umbo i Audio infankšn, a posljednjeg festivalskog dana, 8. jula, Nebs Džek, Stefan Ivanković i Nikola Todorović.

Program na bazenu završava se u 17 časova, kada počinju svirke na OK bini u kampu, gdje će ove godine nastupiti Laka, "Zemlja gruva", "Ateist rep", "Obojeni program", "Ortodoks Kelts" i "Ritam nereda".

Organizatori podsjećaju da ljetne noći na Tjentištu znaju biti veoma hladne, ali da će se publika moći dobro zagrijati uz nastupe izvođača na glavnoj bini na stadionu Nacionalnog parka "Sutjeske", gdje će svirati "Stereo Em-Si", "Rudimental", Džiboni, Kiril Džajkovski, "Hladno pivo", "Džinks", "Letu štuke", S.A.R.S. i "Elemental".

- Sva mjesta u hotelskom smještaju i u bungalovima odavno su popunjena, a u ponudi su OK kamp paketi po cijenama od 70 KM, sa obezbijeđenim prevozom do Tjentišta i 35 KM bez prevoza, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana