Danonoćne Egzit žurke na šest lokacija širom Jahorine

Srna
Danonoćne Egzit žurke na šest lokacija širom Jahorine

Istočno Sarajevo - Na premijernom izdanju "Festivala 84" u organizaciji "Egzit" tima, koji će biti održan od 15. do 18. marta na Jahorini, biće organizovane dnevne i noćne žurke na pet bina širom ove olimpijske ljepotice, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

"Festival 84" biće otvoren specijalnim događajem i dnevnim partijem u četvrtak 15. marta, dok 16. marta ujutru počinje prava olimpijska žurka koja će trajati neprestano sve do nedjelje, 17. marta.


Olimpijski duh 1984. godine biće oživljen na glavnoj festivalskoj bini - "olimpik mejn stejdžu", na kojoj će nastupiti neka od najvećih imena svjetske elektronske scene, kao što su "Sigma", "Ejžn dab fondejšn", Joris Vorn, ali i regionalne "Bed kopi", "Forest pipl" i "Van Gog".

Muzički plamen na glavnoj bini, koja će biti smještena u velikom montažnom objektu ispred hotela "Bistrica" paliće se dva centralna dana festivala, 16. i 17. marta od 20.00 časova, dok će program trajati do 6.00 ujutru.

Nakon toga žurka će biti premještena na "super dži afterparti stejdžu", koji će se nalaziti u klubu "Bistrica".

Program na ovoj bini počinjaće u ranim jutarnjim časovima i trajaće do 10.00 časova, a publici na Festivalu će se predstaviti klupske zvijezde poput Siniše Tamamovića, Mladena Tomića, Vudia, Feđe Knajda i Andreja Jelića.

Na "Festivalu 84" biće predstavljene tri dnevne zone na ski stazama, a glavna dnevna bina nalaziće se pored hotela "Vučko" koja će raditi 16. i 17. marta od 11.00 do 17.00 časova.

"Vučko binu" će predvoditi njemački "haus" mag Sandrino, kao i vodeće regionalne zvijezde Marko Nastić u setu sa Dejanom Milićevićem, a nastupiće i Kristijan Molnar, Aleksander de Funk i After arer.

Na bini "Adiko džamp stejdž" tokom sva četiri festivalska dana biće predstavljeni najbolji svjetski hitovi uz popularna regionalna di-džej imena.

Na "svič stejdžu", koji će biti smješten na 1.560 metara nadmorske visine kod ski-lifta Ogorjelica, 16. i 17. marta od 10.00 do 17.00 časova predstaviće se najbolji hip-hop, bejs i dram end bejs izvođači kao što su MR Mehikano, Merakon, Di-džej soul, Helem Nejs i Kontra end indigo, uz specijalna gostovanja izvođača sa glavne bine.

Za posjetioce festivala biće organizovan autobuski prevoz iz Sarajeva i sa Pala 16. i 17. marta od 20.00 do 23.00 časova, dok će posjetioci, takođe, organizovano kući moći da se vrate 17. i 18. marta od 3.00 do 6.00 časova.

Cijena povratne karte je devet KM iz Sarajeva, odnosno šest KM sa Pala, dok će posjetioci koji se zapute svojim automobilom na Jahorinu moći da koriste parking u okviru Olimpijskog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana