Čuveni glumac optužen za silovanje 22-godišnje koleginice

Glas Srpske
Čuveni glumac optužen za silovanje 22-godišnje koleginice

Glumac Žerar Depardje je pod istragom pariskog tužilaštva zbog optužbi za silovanje i seksualni napad, izjavio je danas izvor iz tog suda, dok je glumac negirao optužbe.

Preliminarna istraga otvorena je oko navoda za silovanje i seksualno napastvovanje protiv francuskog glumca Žerara Depardjea, rekao je danas jedan francuski sudski zvaničnik. Depardje negira sve navode.


Taj zvaničnik je rekao da je jedna žena u ponedjeljak podnijela žalbu blizu južnog francuskog grada Eks-an-Provansa, a da je slučaj juče dodijeljen tužiocima u Parizu.

Depardjeov advokat Erve Temim rekao je za francusku televiziju BFM TV da glumac “apsolutno demantuje bilo kakve navode o silovanju, bilo kakav seksualni napad, bilo kakav zločin”.

“Mogu da potvrdim da je tužba predata 27. avgusta u nadležnost tužilaštva Eks-an-Provans. Slučaj je predat pariskom tužiocu”, rekao je izvor, prenijela je agencija Rojters.

Francuski list Parizjen (Le Parisien) i televizija BFM naveli su da je žena, 22-ogodišnja glumica i plesačica, izjavila da ju je 69-ogodišnji Depardje napao 7. avgusta i 13. avgusta u njegovom domu u Parizu.

Advokat glumca Erve Temim je izrazio žaljenje zbog javne prirode ove procedure koja nanosi veliku štetu Depardiju, čija nevinost će, kako je rekao, sigurno biti prepoznata.

On je takođe pozvao na maksimalnu uzdržanost i umjerenost i poštovanje prava svih strana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana