Брендан Фрејзер је Роботмен у серији “Doom patrol”

Глас Српске
Брендан Фрејзер је Роботмен у серији “Doom patrol”

Брендан Фрејзер, звијезда филмова “Мумија”, Џорџ из џунгле и Прачовјек из Калифорније, придружиће се ДЦ универзуму, у надолазећој серији “Doom patrol ”.

Фрејзер ће дати гласи лику, који је једном био познат као возач трка Клиф Стил. Након страшне несреће, Стилов ум је пренесен у роботско тијело и он је постао Роботмен. Фрејзер ће такође глумити Стила у враћању кроз вријеме, али ће глумац  Рајли Шанахан бити тијело Роботмена на екрану.

Прављена према стрипу истог имена, серија ће се фокусирати на Сајборга, Роботмена, Негатив-мена, Еластичну жену, Луду Џејн и др Нилса Колдера, суперјунака који крећу да спасе свијет, док се носе са својим чудним и траумама испуњеним животима. 

У поменутим улогама, наступиће већ одабрани глумци, тако да ће Дајана Гереро играти Луду Џејн, Ејприл Бовлби Еластичну жену и Џоиван Вејд улогу Сајборга.

“Doom patrol” је серија коју је писао Џереми Карвер. Карвер, Џеф Џонс, Грег Берланти и Сара Шетхер, биће извршни продуценти серије. Продукција “Берланти” и “Варнер Брос” ће сарађивати на овом пројекту. Снимање серије ће почети ове године, а прва сезона би требало да изађе 2019. године.

Што се тиче досадашњих адаптација стрипова DC Comics -а, у виду телевизијских серија, популарна су сљедећа остварења:

“Smallville”, “Arrow”, “The Flash”, “Gotham”, “Supergirl”, “DC'Legends of tomorrow”, “Black Lighting”, “Krypton” и “Constantine”. Такође, позната су и серије “iZombie”, “Луцифер” и “Preacher”. У наредном периоду, у плану су адаптације серија “Watchmen”, “Swamp Thing ”, “Stargirl”, “Pennyworth”, “Watchmen” и “Метрополис”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана